Toplotne pumpe Therma V HM161HF.UB60 HYDRO LG, monoblok, monofazna

986.952 RSD

LG Electronics je globalni lider u proizvodnji toplotnih pumpi, poznat po inovativnim tehnologijama i visokokvalitetnim proizvodima. Sa decenijama iskustva u industriji klimatizacije i grejanja, LG je stekao reputaciju pouzdanog i naprednog proizvođača toplotnih pumpi.

LG

Opis

Toplotne pumpe Therma V HM161HF.UB60 HYDRO LG, monoblok, monofazna – R290 monobloc Therma V HM161HF.UB60 – monofazna

Toplotne pumpe Therma V R290 Monobloc proizvođača LG predstavljaju vrhunsko rešenje za efikasno grejanje i hlađenje prostora. Ovaj model koristi R290 gas kao ekološki prihvatljivo i visoko efikasno sredstvo za prenos toplote, što ga izdvaja kao lidera u industriji toplotnih pumpi.

Jedna od ključnih prednosti korišćenja R290 gasa je njegova visoka termička efikasnost, što omogućava toplotnim pumpama poput LG Therma V R290 Monobloc da postignu izuzetno visoke koeficijente grejanja (COP). Ovo znači da se sa manjom potrošnjom električne energije postiže veći stepen grejanja, što rezultira smanjenjem troškova grejanja za krajnjeg korisnika.

Takođe, R290 gas je ekološki prihvatljiva opcija jer ima veoma nizak potencijal globalnog zagrevanja (GWP), što znači da ima minimalan uticaj na klimatske promene u poređenju sa drugim gasovima koji se koriste u toplotnim pumpama. Ovo čini LG toplotne pumpe sa R290 gasom ekološki odgovornim izborom za grejanje i hlađenje.

Elegantan dizajn LG THERMA V R290 Monobloc lako se uklapa u različite stilove kuća i zgrada, sa izdržljivim, sofisticiranim sivim kućištem i elegantno talasastom tamno sivom rešetkom za efikasnu ventilaciju. Njegova kompaktna veličina, zahvaljujući samo jednom ventilatoru, omogućava da se pumpa lako uklapa ispod većine prozora, poboljšavajući i praktičnost i estetiku.

Kao rešenje tipa monoblok, THERMA V integriše hidraulične komponente unutar jedinice, pojednostavljujući instalaciju eliminišući potrebu za složenim cevovodima za rashladno sredstvo. LG nudi tri opcije instalacije – kontrolne, hidro i kombinovane jedinice – što ga čini raznovrsnim za različita podešavanja. Održavanje je lako; tehničari mogu lako pristupiti unutrašnjosti jedinice preko bočne ploče. Osim toga, dizajniran je sa bezbednošću na umu, sa zapečaćenim električnim komponentama, ventilacijom i sigurnosnim ventilima za bezbrižnost.

Toplotne pumpe Therma V HM161HF.UB60 HYDRO LG, monoblok, monofazna – unutrašnja jedinica: HN1616HC NK0

Uz sve ove prednosti, LG toplotne pumpe nude konkurentne cene u odnosu na slične proizvode na tržištu, što ih čini privlačnim izborom za korisnike koji žele kvalitetno, ekološki prihvatljivo i ekonomično rešenje za svoje potrebe grejanja i hlađenja.

Therma V R290 Monobloc proizvođača LG predstavlja vrhunski izbor kada je u pitanju oprema za grejanje. Njene prednosti uključuju visoku termičku efikasnost R290 gasa, ekološku prihvatljivost, pouzdanost, jednostavnu instalaciju i konkurentne cene, čineći je preferiranim izborom među LG toplotnim pumpama.

Kompletan asortiman toplotnih pumpi možete pogledati na sledećem linku.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

520x1560x1019mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

315x490x850mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Monoblok

Kapacitet grejanja (A7W35)

16kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

12,5kW

COP (A7W35)

4,30

EER (A35W18)

3,70

Opseg rada (grejanje)

Od -28 do 35°C

Opseg rada (hlađenje)

Od 5 do 48°C

Struja

Monofazna

Freon

R290

Energetska klasa (W55/W35)

A+++ / A+++