Toplotne pumpe Nimbus Pocket 35 M NET R32 Ariston, monoblok, (mono)

347.664 RSD

Toplotne pumpe Ariston

Opis

Ariston, renomirani proizvođač opreme za grejanje i hlađenje , postavlja standarde visoke kvalitete i inovacije u industriji, a vazduh-voda toplotne pumpe Nimbus Pocket 35 M NET R32  Ariston, monoblok, (mono), predstavljaju vrhunski primer njihove posvećenosti izvrsnosti. Ova toplotna pumpa kombinuje naprednu tehnologiju, kompaktni dizajn i visoku energetsku efikasnost kako bi pružila korisnicima optimalno rešenje za grejanje i hlađenje njihovih domova ili poslovnih prostora.

Nimbus Pocket je toplotna pumpa vazduh-voda koja koristi vazduh kao obnovljivi izvor energije za grejanje i hlađenje prostorija. Ova tehnološki napredna oprema za grejanje i hlađenje pruža efikasno rešenje koje smanjuje potrošnju energije i negativan uticaj na životnu sredinu, što je ključno za održivi razvoj. Jedna od ključnih karakteristika Nimbus Pocket toplotne pumpe je njen kompaktni dizajn, koji omogućava jednostavnu instalaciju čak i u prostorima gde je ograničen prostor. Ova fleksibilnost u instalaciji čini je idealnim rešenjem za različite vrste objekata, od stambenih kuća do poslovnih prostora.

Ariston se ističe i po svom kontinuiranom ulaganju u istraživanje i razvoj novih tehnologija kako bi unapredio performanse svojih proizvoda. Nimbus Pocket je rezultat ovog predanog rada, pružajući korisnicima najnovije tehnološke inovacije za optimalno grejanje i hlađenje. Pored visoke energetske efikasnosti i kompaktnog dizajna, Nimbus Pocket se ističe i po svojoj pouzdanosti i dugotrajnosti. Ariston koristi najkvalitetnije materijale i najnapredniju tehnologiju u proizvodnji svojih toplotnih pumpi, što garantuje stabilan rad i minimalne potrebe za održavanjem tokom dugog veka trajanja proizvoda. Nimbus Pocket je vrhunski proizvod koji spaja visoku energetsku efikasnost, kompaktni dizajn i pouzdanost, čineći ga idealnim izborom za grejanje i hlađenje prostora. Sa Aristonom kao partnerom, korisnici mogu biti sigurni da će dobiti najkvalitetniju opremu za grejanje i hlađenje koja će zadovoljiti njihove potrebe za udobnošću, efikasnošću i održivošću.

Nimbus Pocket toplotna pumpa vazduh-voda predstavlja simbol efikasnosti, kompaktnosti i pouzdanosti u oblasti grejanja i hlađenja prostora. Njena inovativna tehnologija omogućava korisnicima da ostvare značajne uštede na energiji, dok njen kompaktni dizajn čini instalaciju jednostavnom, čak i u prostorima sa ograničenim prostorom. Aristonov fokus na istraživanje i razvoj omogućava Nimbus Pocket toplotnoj pumpi da bude uvek korak ispred u pogledu performansi i funkcionalnosti.

Uz visoku energetsku efikasnost, pouzdanost i dugotrajnost, toplotne pumpe Nimbus Pocket 35 M NET R32 Ariston, monoblok, (mono) su idealno rešenje za sve koji traže moderno, održivo i pouzdano rešenje za grejanje i hlađenje svojih prostora. Sa Aristonom kao partnerom, korisnici mogu biti sigurni da će dobiti najkvalitetniju opremu za grejanje i hlađenje koja će odgovarati njihovim potrebama i pružiti udobnost tokom cele godine.

Kompletan asortiman toplotnih pumpi možete pogledati na sledećem linku.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

374x1016x756mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Monoblok

Kapacitet grejanja (A7W35)

6,35kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

4,08kW

COP (A7W35)

5,10

EER (A35W18)

5,29

Opseg rada (grejanje)

Od -20 do 35°C

Opseg rada (hlađenje)

Od -10 do 43°C

Struja

Monofazna

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A++