Toplotne pumpe Nimbus Plus 50 M NET R32 Ariston, monoblok, (mono)

459.058 RSD

Toplotne pumpe Ariston

Opis

Monoblok toplotne pumpe vazduh-voda predstavljaju efikasan i praktičan način grejanja i hlađenja prostora, a model Nimbus Plus proizvođača Ariston ističe se kao vrhunski primer te tehnološke revolucije. Ove toplotne pumpe Nimbus Plus 50 M NET R32 Ariston, monoblok, (mono) kombinuju naprednu tehnologiju sa kompaktnim dizajnom kako bi pružile korisnicima optimalnu udobnost i energetsku efikasnost. Nimbus Plus monoblok toplotna pumpa vazduh-voda integriše sve komponente sistema u jednoj jedinici, što olakšava instalaciju i smanjuje potrebu za prostorom. Ovo je posebno korisno za objekte sa ograničenim prostorom, kao što su stambene zgrade ili manji poslovni prostori, gde je svaki pedalj prostora dragocen.

Jedna od ključnih prednosti monoblok toplotnih pumpi je njihova visoka energetska efikasnost. Ariston koristi najnovije tehnologije kako bi optimizovao performanse svojih proizvoda, omogućavajući korisnicima da ostvare značajne uštede na računima za energiju bez žrtvovanja udobnosti. Nimbus Plus se ističe i po svojoj pouzdanosti i dugotrajnosti. Kvalitetni materijali i pažljiva izrada osiguravaju stabilan rad sistema i minimalne potrebe za održavanjem tokom dugog veka trajanja proizvoda. Ovo garantuje korisnicima mir uma i sigurnost u performanse svoje opreme za grejanje i hlađenje.

Osim što pruža efikasno grejanje, Nimbus Plus je takođe sposoban za hlađenje prostora, čime omogućava korisnicima da održe prijatnu temperaturu tokom cele godine. Sa svojim kompaktnim dizajnom, visokom energetskom efikasnošću i pouzdanošću, Nimbus Plus je idealno rešenje za sve koji traže moderno, praktično i pouzdano rešenje za grejanje i hlađenje svojih prostora. U zaključku, Nimbus Plus monoblok toplotna pumpa vazduh-voda je vrhunski proizvod koji pruža optimalnu udobnost, energetsku efikasnost i pouzdanost. Sa Aristonom kao partnerom, korisnici mogu biti sigurni da će dobiti najkvalitetniju opremu za grejanje i hlađenje koja će zadovoljiti njihove potrebe za udobnošću, efikasnošću i dugotrajnošću.

Nimbus Plus monoblok toplotna pumpa vazduh-voda ne samo da pruža efikasno grejanje i hlađenje, već i doprinosi održivosti životne sredine. Koristeći obnovljivi izvor energije – vazduh, ova toplotna pumpa smanjuje zavisnost od fosilnih goriva i emisiju štetnih gasova, što je ključno za zaštitu životne sredine i očuvanje planete za buduće generacije. Jedna od ključnih karakteristika Nimbus Plus monoblok toplotne pumpe je njen napredni sistem kontrole temperature, koji omogućava korisnicima da precizno podešavaju željene temperature u prostorijama. Ovo pruža dodatnu udobnost i omogućava optimalno korišćenje energije.

Ariston je poznat po svojoj posvećenosti inovacijama i tehnološkom napretku, a Nimbus Plus monoblok toplotna pumpa je savršen primer toga. Sa kontinuiranim ulaganjem u istraživanje i razvoj novih tehnologija, Ariston nastavlja da postavlja standarde u industriji opreme za grejanje i hlađenje. Nimbus Plus monoblok toplotna pumpa vazduh-voda je rešenje koje odgovara potrebama savremenog života. Sa svojom kompaktnom veličinom, visokom efikasnošću i jednostavnom instalacijom, ona predstavlja praktično i pouzdano rešenje za grejanje i hlađenje različitih vrsta objekata, od kuća do kancelarija i malih komercijalnih prostora.

U suštini, vazduh-voda toplotne pumpe Nimbus Plus 50 M NET R32 Ariston, monoblok, (mono), su sinonim za inovaciju, efikasnost i održivost. Sa svojim visokim performansama, pouzdanošću i praktičnošću, ona zadovoljava sve zahteve korisnika i pruža udobnost i sigurnost tokom cele godine. Ariston nastavlja da bude lider u proizvodnji opreme za grejanje i hlađenje, nudeći najbolje moguće rešenje za potrebe svojih korisnika.

Kompletan asortiman toplotnih pumpi možete pogledati na sledećem linku.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

374x1016x756mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

358x600x716mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Monoblok

Kapacitet grejanja (A7W35)

7,57kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

4,63kW

COP (A7W35)

5,00

EER (A35W18)

4,56

Opseg rada (grejanje)

Od -20 do 35°C

Opseg rada (hlađenje)

Od -10 do 43°C

Struja

Monofazna

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A++