Toplotne pumpe Nimbus Plus 120 S T NET R32 Ariston, split

659.779 RSD

Toplotne pumpe Ariston

Opis

Ariston , kao priznat proizvođač opreme za grejanje i hlađenje, donosi revolucionarni model split toplotne pumpe Nimbus Plus 120 S T NET R32 Ariston, split, koje postavljaju nove standarde u efikasnosti, pouzdanosti i udobnosti. Ova toplotna pumpa je izvanredno rešenje za grejanje i hlađenje prostora, pružajući korisnicima optimalne uslove tokom cele godine. Nimbus Plus split toplotna pumpa vazduh-voda koristi vazduh kao obnovljivi izvor energije za efikasno grejanje i hlađenje prostorija. Razlika u odnosu na standardne toplotne pumpe je u tome što je Nimbus Plus model podeljen na dva dela – unutrašnju jedinicu koja se instalira unutar prostorije i spoljnu jedinicu smeštenu vani, što omogućava lakšu instalaciju i fleksibilniju upotrebu.

Jedna od ključnih prednosti Nimbus Plus toplotne pumpe je njena visoka energetska efikasnost. Koristeći napredne tehnologije, ova toplotna pumpa može značajno smanjiti potrošnju energije i troškove grejanja i hlađenja, čime doprinosi očuvanju životne sredine i smanjenju računa za energiju. Pored visoke energetske efikasnosti, Nimbus Plus se ističe i po svojoj pouzdanosti i dugotrajnosti. Ariston koristi najkvalitetnije materijale i najnapredniju tehnologiju u proizvodnji svojih toplotnih pumpi, osiguravajući stabilan rad i minimalne potrebe za održavanjem tokom dugog veka trajanja proizvoda.

Nimbus Plus donosi inovativne funkcije koje čine upotrebu toplotnih pumpi još praktičnijom i efikasnijom. Pored standardnog grejanja i hlađenja, ovaj model nudi i napredne mogućnosti kontrole temperature, kao i prilagodljive programe koji omogućavaju korisnicima da optimizuju performanse sistema prema svojim potrebama i rasporedu. Jedna od ključnih prednosti Nimbus Plus je njegova intuitivna upotreba. Napredni kontrolni panel omogućava korisnicima lako podešavanje željenih parametara, kao i praćenje performansi sistema u realnom vremenu. Ovo olakšava upravljanje energijom i osigurava konstantnu udobnost bez nepotrebnog gubljenja energije.

Ariston se ponosi svojom posvećenošću održivosti i zaštiti životne sredine, a Nimbus Plus je u skladu sa tim principima. Koristeći obnovljivi izvor energije i smanjujući potrošnju električne energije, ova toplotna pumpa doprinosi smanjenju emisije štetnih gasova i negativnog uticaja na okolinu. Nimbus Plus nije samo toplotna pumpa – ona je investicija u udobnost i ekonomičnost. Sa dugoročnim uštedama na računima za energiju i minimalnim potrebama za održavanjem, ovaj model pruža korisnicima mir uma i finansijsku sigurnost tokom godina korišćenja.

Osim što pruža efikasno grejanje, Nimbus Plus je takođe sposoban za hlađenje prostora, što ga čini izuzetno fleksibilnim rešenjem za korišćenje tokom cele godine. Sa visokim performansama i širokim spektrom funkcija, Nimbus Plus odgovara različitim potrebama korisnika, kako u domaćinstvima, tako i u komercijalnim prostorima. Ukratko, Nimbus Plus split toplotna pumpa vazduh-voda je vrhunski proizvod koji spaja visoku energetsku efikasnost, pouzdanost i fleksibilnost, čineći ga idealnim izborom za grejanje i hlađenje prostora. Sa Aristonom kao partnerom, korisnici mogu biti sigurni da će dobiti najkvalitetniju opremu za grejanje i hlađenje koja će zadovoljiti njihove potrebe za udobnošću, efikasnošću i održivošću.

U zaključku, vazduh-voda toplotne pumpe Nimbus Plus 120 S T NET R32 Ariston, split, predstavljaju vrhunac tehnološkog dostignuća u oblasti grejanja i hlađenja prostora. Sa svojim inovativnim funkcijama, visokom energetskom efikasnošću i pouzdanošću, ona zadovoljava sve zahteve modernih korisnika i pruža optimalno rešenje za udobnost, ekonomičnost i održivost. Ariston ostaje neprikosnoven lider u proizvodnji opreme za grejanje i hlađenje, nudeći najbolje moguće rešenje za potrebe svojih korisnika.

Kompletan asortiman toplotnih pumpi možete pogledati na sledećem linku.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

374x1016x1506mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

358x600x716mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Split

Kapacitet grejanja (A7W35)

13,87kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

12,53kW

COP (A7W35)

4,74

EER (A35W18)

4,23

Opseg rada (grejanje)

Od -20 do 35°C

Opseg rada (hlađenje)

Od -10 do 43°C

Struja

Trofazna

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A++