Toplotne pumpe Nimbus Compact 150 S T NET R32 Ariston, split

875.614 RSD

Toplotne pumpe Ariston

Opis

Split toplotne pumpe vazduh-voda postaju sve popularnije kao efikasno rešenje za grejanje i hlađenje domova i poslovnih prostora, a model Nimbus Compact proizvođača Ariston predstavlja vrhunski primer ove tehnologije. Toplotne pumpe Nimbus Compact 150 S T NET R32 Ariston, split, kombinuju visoku energetsku efikasnost sa praktičnim dizajnom kako bi pružile korisnicima udobnost i ekonomičnost tokom cele godine. Nimbus Compact split toplotna pumpa vazduh-voda sastoji se iz spoljne i unutrašnje jedinice. Spoljna jedinica smeštena je na otvorenom prostoru, dok se unutrašnja jedinica instalira unutar prostorije koja se greje ili hladi. Ovaj sistem omogućava efikasno korišćenje energije, jer omogućava toplotnoj pumpi da koristi vazduh kao izvor toplote i distribuira toplotu ili hladnoću unutar prostorije.

Jedna od ključnih prednosti split toplotnih pumpi je njihova visoka energetska efikasnost. Nimbus Compact koristi napredne tehnologije kako bi minimizirao potrošnju energije i troškove grejanja i hlađenja, pružajući istovremeno udobnu temperaturu u prostorijama. Ovo čini ove toplotne pumpe ekonomičnim rešenjem za dugoročnu upotrebu. Ariston se ističe i po svojoj posvećenosti korisničkom iskustvu i praktičnosti. Nimbus Compact je dizajniran tako da bude jednostavan za instalaciju i upotrebu, čime se olakšava proces implementacije i održavanja sistema grejanja i hlađenja. Intuitivni kontrolni panel omogućava korisnicima da lako podešavaju željene parametre i pratite performanse sistema.

Pored visoke energetske efikasnosti i praktičnog dizajna, Nimbus Compact split toplotna pumpa vazduh-voda se ističe i po svojoj pouzdanosti i dugotrajnosti. Ariston koristi samo najkvalitetnije materijale i najnapredniju tehnologiju u proizvodnji svojih toplotnih pumpi, što garantuje stabilan rad i minimalne potrebe za održavanjem tokom dugog veka trajanja proizvoda. Nimbus Compact split toplotna pumpa vazduh-voda je idealno rešenje za grejanje i hlađenje prostorija. Sa kombinacijom visoke energetske efikasnosti, praktičnog dizajna i pouzdanosti, Ariston pruža korisnicima opremu koja zadovoljava njihove potrebe za udobnošću, ekonomičnošću i održivošću.

Ova toplotna pumpa je posebno korisna u urbanim sredinama gde je prostor ograničen, jer spoljna jedinica može biti diskretno smeštena na terasi ili krovu zgrade, dok unutrašnja jedinica zauzima minimalan prostor unutar prostorija koje se greju ili hlade. To omogućava korisnicima da maksimalno iskoriste raspoloživi prostor u svojim domovima ili kancelarijama. Nimbus Compact split toplotna pumpa vazduh-voda je takođe fleksibilno rešenje koje se može prilagoditi različitim potrebama i zahtevima korisnika. Sa mogućnošću podešavanja temperature i vremenskih programa, korisnici mogu optimizovati performanse sistema prema svojim preferencijama i rasporedu aktivnosti, čime se dodatno povećava udobnost i efikasnost korišćenja.

Ariston nastavlja da postavlja standarde u industriji opreme za grejanje i hlađenje, nudeći korisnicima najnovije tehnološke inovacije i najviši nivo performansi. Nimbus Compact split toplotna pumpa vazduh-voda je još jedan primer ove posvećenosti, pružajući pouzdano i efikasno rešenje za grejanje i hlađenje prostorija širom sveta. U suštini, toplotne pumpe Nimbus Compact 150 S T NET R32 Ariston, split, su simbol modernog pristupa grejanju i hlađenju, kombinujući visoku energetsku efikasnost, praktičan dizajn i pouzdanost. Sa Aristonom kao partnerom, korisnici mogu biti sigurni da će dobiti najkvalitetniju opremu za grejanje i hlađenje koja će zadovoljiti njihove potrebe za udobnošću, ekonomičnošću i održivošću.

Kompletan asortiman toplotnih pumpi možete pogledati na sledećem linku.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

374x1016x1506mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

612x600x1818mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Split

Kapacitet grejanja (A7W35)

16,15kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

15,78kW

COP (A7W35)

4,50

EER (A35W18)

3,70

Opseg rada (grejanje)

Od -20 do 35°C

Opseg rada (hlađenje)

Od -10 do 43°C

Struja

Trofazna

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A++