Toplotne pumpe Nimbus Compact 150 M T NET R32 Ariston, monoblok

875.614 RSD

Toplotne pumpe Ariston

Opis

Ariston je sinonim za kvalitet i inovaciju u oblasti opreme za grejanje i hlađenje, a model Nimbus Compact monoblok toplotne pumpe vazduh-voda predstavlja vrhunski primer te posvećenosti. Ova toplotna pumpa spaja naprednu tehnologiju sa kompaktnim dizajnom kako bi pružila efikasno i pouzdano rešenje za grejanje i hlađenje prostora. Toplotne pumpe Nimbus Compact 150 M T NET R32 Ariston, monoblok, su dizajnirane da zadovolje potrebe korisnika sa manjim prostorom ili specifičnim zahtevima instalacije. Kao monoblok toplotna pumpa, sve komponente sistema su integrisane u jednu kompaktnu jedinicu, što olakšava instalaciju i štedi prostor u domovima ili poslovnim objektima.

Jedna od ključnih prednosti monoblok toplotnih pumpi je njihova visoka energetska efikasnost. Ariston koristi najnovije tehnologije kako bi optimizovao performanse svojih proizvoda, omogućavajući korisnicima da ostvare značajne uštede na računima za energiju bez žrtvovanja udobnosti. Nimbus Compact se ističe i po svojoj pouzdanosti i dugotrajnosti. Kvalitetni materijali i pažljiva izrada osiguravaju stabilan rad sistema i minimalne potrebe za održavanjem tokom dugog veka trajanja proizvoda. Ovo garantuje korisnicima mir uma i sigurnost u performanse svoje opreme za grejanje i hlađenje.

Osim što pruža efikasno grejanje, Nimbus Compact je takođe sposoban za hlađenje prostora, što omogućava korisnicima da održe prijatnu temperaturu tokom cele godine. Sa svojim kompaktnim dizajnom, visokom energetskom efikasnošću i pouzdanošću, Nimbus Compact je idealno rešenje za sve koji traže praktično, efikasno i pouzdano rešenje za grejanje i hlađenje svojih prostora. Nimbus Compact monoblok toplotna pumpa vazduh-voda je vrhunski proizvod koji pruža optimalnu udobnost, energetsku efikasnost i pouzdanost. Sa Aristonom kao partnerom, korisnici mogu biti sigurni da će dobiti najkvalitetniju opremu za grejanje i hlađenje koja će zadovoljiti njihove potrebe za udobnošću, efikasnošću i dugotrajnošću.

Nimbus Compact monoblok toplotna pumpa vazduh-voda se ističe svojom jednostavnošću upotrebe i instalacije. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, ona se lako integriše u postojeće sisteme grejanja i hlađenja bez potrebe za velikim prostorom za montažu. To je posebno važno u situacijama gde je prostor ograničen, kao što su stanovi ili manji poslovni prostori. Ariston, kao lider u industriji opreme za grejanje i hlađenje, pažljivo prati potrebe tržišta i tehnološke trendove kako bi osigurao da njegovi proizvodi uvek budu u korak sa najnovijim zahtevima. Nimbus Compact monoblok toplotna pumpa vazduh-voda je rezultat ove posvećenosti inovacijama i korisničkom iskustvu.

Sa sve većim naglaskom na energetsku efikasnost i održivost, Nimbus Compact predstavlja odgovor na potrebe modernog društva. Korišćenjem obnovljivog izvora energije i minimalnim uticajem na životnu sredinu, ova toplotna pumpa omogućava korisnicima da smanje svoj ekološki otisak i doprinesu zaštiti planete. Pored toga, Nimbus Compact donosi i udobnost i ekonomičnost korisnicima. Sa preciznom kontrolom temperature i visokom energetskom efikasnošću, korisnici mogu uživati u optimalnoj klimi u svojim prostorijama bez brige o visokim računima za energiju.

Ukratko, vazduh-voda toplotne pumpe Nimbus Compact 150 M T NET R32 Ariston, monoblok, su savršeno rešenje za one koji traže praktičnost, efikasnost i pouzdanost u grejanju i hlađenju svojih domova ili poslovnih prostora. Sa Aristonom kao partnerom, korisnici mogu biti sigurni da će dobiti vrhunsku opremu koja će ispuniti sve njihove potrebe i očekivanja.

Kompletan asortiman toplotnih pumpi možete pogledati na sledećem linku.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

374x1016x1506mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

612x600x1818mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Monoblok

Kapacitet grejanja (A7W35)

17,65kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

12,5kW

COP (A7W35)

4,70

EER (A35W18)

4,70

Opseg rada (grejanje)

Od -20 do 35°C

Opseg rada (hlađenje)

Od -10 do 43°C

Struja

Trofazna

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A++