Kotlovi na struju 24 kW Ekopan Plus

49.586 RSD

Kotlovi na struju Ekopan Plus

Opis

Kotlovi na struju 24 kW Ekopan Plus namenjeni su za proizvodnju toplotne energije u sistemima centralnog grejanja. Na osnovu preko 15 godina iskustva na polju proizvodnje u ugradnje stvorili smo električnu mini kotlarnicu koja svojim izgledom i karakteristikama zadovoljava sve potrebe kupca.

Za kvalitet naših proizvoda garantuje i Mašinski fakultet u Nišu koji je svojim sertifikatom dao potvrdu da karakteristike proizvoda odgovaraju zahtevima propisa i standarda.

Prednosti naših električnih mini kotlarnica su male dimenzije i jednostavna montaža kačenjem na zid te zauzimaju malo prostora. Postavljanje grejača koji su potopljeni je tehnološko rešenje koje u mnogome produžuje radni vek grejača a time i čitavog sistema grejanja. Automatika ugrađena u našu kotlarnicu se sastoji iz elemenata koji po kvalitetu i funkcionalnosti u potpunosti obezbeđuju sigurnost i dugotrajnost. Kotlovi na struju 24 kW Ekopan Plus poseduju izolaciju od vunizola koja sprečava gubitke toplote.

Kotlovi na struju Ekopan Plus izrađuju se u više različitih nivoa snage u zavisnosti od potreba korisnika. Takođe po zahtevu kupca izvodi napojnog i povratnog voda mogu biti sa desne (klasično grejanje) ili donje (podno grejanje) strane kotla.

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

145x390x600mm

Tip goriva

Struja

Nominalna snaga

24kW

Modulacija snage

1x12kW + 2x6kW

Grejna površina

120-160m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Napon

3N~ 400 V 50Hz

Napojni kabl

5×6

Priključak za vodu

5/4"

Boja

Siva