Kotlovi na struju EON 9 kW Ekopan DM

69.695 RSD

Kotlovi na struju Ekopan DM

Opis

Kotlovi na struju EON 9 kW Ekopan DM sinteza su novih tehnologija, visokokvalitetne opreme, pažljivog dizajna i koncentrisanih rešenja.

Tehnološkim inovacijama omogućen je tih i potpuno automatizovan rad. Napredni algoritam za modulaciju snage ekonomično angažuje električnu energiju i ujednačava radni vek grejača. Integrisana je trobrzinska cirkulaciona pumpa sa funkcijom deblokade i automatskim ispuštanjem vazduha iz radnog kola. Kako su pri procesu razvoja i proizvodnje poštovane norme i direktive EU celokupni uređaj je izuzetno pouzdan.

Kotlovi na struju EON 9 kW Ekopan DM nude inovativne odgovore na do sad uočene probleme. Jednostavnim izmenama zadatih parametara uređaj je moguće prilagoditi različitim sistemima grejanja. Kompletna dijagnostika sa kodovima grešaka i hronologijom rada će, uz modularni dizajn elektronike, omogućiti povoljnije održavanje. Brzom demontažom prednjeg omotača unutrašnjost uređaja je pristupačna za eventualni rad instalatera i servisera. Prednost ovog uređaja je mogućnost promene mesta korisničkog panela što olakšava izbor mesta montaže i praćenje rada uređaja.

Akcenat je na funkcionalnosti i bezbednosti a uz sertifikovane komponente renomiranih svetskih proizvođača i visoke performanse, reč je o proizvodu koji odgovara potrebama i najzahtevnijih korisnika.

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

 

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

245x330x680mm

Masa kotla

29,5kg

Tip goriva

Struja

Nominalna snaga

9kW

Modulacija snage

6×1,5kW

Grejna površina

45-65m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Količina vode

7l

Napon

~ 230 V/400 V 50Hz

Napojni kabl

Monofazna 3×10 / Trofazna 5×4

Priključak za vodu

3/4"

Boja

Siva