Kotlovi na pelet Interio 15 kW ThermoFlux

244.358 RSD

Kotlovi na pelet

Opis

Kotlovi na pelet Interio 15 kW ThermoFlux su kotlovi na pelet modernog dizajna namejenjen za korisnike koji nemaju dovoljno prostora za postavljanje kotla. Kotao je kompaktan i treba samo 1m2 za postavljanje, tako da se može smestiti u najmanje prostorije. Spremnik peleta kapaciteta 50 kg .Digitalna regulacija sa sedmodnevnim programatorom, gusano ložište, cirkulaciona pumpa, expanziona posuda i sigurnosni ventil ga čine jednostavnim za ugradnju i upotrebu.

Za sve one koji žele rešiti pitanje zagrejavanja prostora a imaju problem sa smeštajem kotla, Interio 15 predstavlja pravo rešenje i idealan izbor. Kotlovi poseduju vertikalni cevni izmjenjivač toplote i namenjeni su priključenju na sistem centralnog grejanja. Kotlovi su toplotno izolovani te skoro da nemaju gubitke toplote u prostor.

Upravljačka ploča omogućuje jednostavnu regulaciju temperature, promene opcija i prilagođavanja prema individualnim potrebama i zahtevima korisnika.

Mogućnost programiranog paljenja i gašenja (4 puta dnevno paljenje, 4 puta dnevno gašenje) te mogućnost priključka sobnog termostata pružaju udobnost potpuno automatskog zagrejavanja Vašeg doma kada god to poželite.

Kotlovi na pelet Interio 15 kW ThermoFlux spajaju lep dizajn, ekonomično zagrejavanje i udobnost koje pruža centralno grejanje.

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

785x610x1240mm

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

237kg

Tip goriva

Pelet

Potrošnja goriva

1-3,6kg/h

Nominalna snaga

15kW

Grejna površina

40-80m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Kapacitet rezervoara

45kg

Količina vode

35l

Prečnik dimovoda

Ø80

Visina sredine dimovoda

278mm

Priključak za vodu

1"

Stepen iskorišćenosti

89,7%

Boja

Crvena