Kotlovi na pelet Grande 28 kW Alfa Plam

273.327 RSD

Kada je reč o opremi za grejanje, Alfa Plam pruža sveobuhvatna rešenja. Pored samih kotlova i kamina na pelet, korisnici mogu pronaći i širok spektar dodatne opreme koja doprinosi efikasnosti sistema.

Alfa-Plam

Opis

Kotlovi na pelet sa velikim kapacitetom rezervoara za pelet, poput modela Grande proizvođača Alfa Plam, postavljaju novi standard u efikasnosti, dugotrajnosti i praktičnosti grejanja domova. Kotlovi na pelet Grande 28 kW Alfa Plam se ističu velikim kapacitetom rezervoara za pelet, omogućavajući korisnicima dugotrajno i neprekidno zagrevanje bez česte potrebe za dopunjavanjem goriva. Ove peći za etažno grejanje ne samo da olakšavaju život korisnicima kroz produženo vreme rada bez potrebe za čestim punjenjem rezervoara, već i pružaju mogućnost kontrole putem pametnih tehnologija.

Alfa Plam kotlovi cene se ne samo po svojoj izuzetnoj funkcionalnosti već i po pristupačnosti u odnosu na visok kvalitet koji nude. Investicija u model “Grande” obećava dugoročne benefite, pružajući efikasno grejanje uz minimalno održavanje.

Kada je reč o kotlovima na pelet, model Grande iz Alfa Plam ponude ističe se ne samo po kapacitetu rezervoara već i po sofisticiranoj tehnologiji doziranja goriva. Ova tehnologija omogućava precizno kontrolisanje temperature i održavanje konstantnog nivoa toplote u domu.

Pored toga, Alfa Plam peći na pelet su poznate po svojoj svestranosti i sposobnosti prilagođavanja različitim potrebama grejanja. Uključujući i opcije za etažno grejanje, ove peći pružaju ravnomernu distribuciju toplote po celom domu, čineći ih idealnim rešenjem za prostorije različitih veličina.

Kada razmatrate opcije za opremu za grejanje, Alfa Plam kotlovi na pelet modela Grande nude visok kapacitet rezervoara, sofisticiranu tehnologiju i pristupačne cene. Ovi kotlovi predstavljaju ne samo investiciju u toplinu vašeg doma već i u održivu, energetski efikasnu budućnost.

U zaključku, Alfa Plam peći na pelet modela Grande predstavljaju idealno rešenje za one koji traže kombinaciju visokih performansi, dugog veka trajanja i praktičnosti u pogledu održavanja. Sa velikim kapacitetom rezervoara, ovi kotlovi pružaju pouzdano i dugotrajno rešenje za grejanje doma.

Kompletan asortiman kotlova i peći na pelet možete pogledati na sledećem linku.

Kotlovi na pelet Grande 28 kW Alfa Plam imaju sledeće karakteristike:

 • Specijalno čelično ložište od vatrootpornog čelika koje omogućuje dugi vek trajanja
 •  Kotao izrađen od kotlovskog lima
 •  Omogućava izbacivanje vazduha iz kotla
 •  Funkcija – stabilizacija pritiska u kotlu i instalaciji grejanja
 •  Svi ugrađeni elementi su proizvodi renomiranih evropskih proizvođača
 •  Veliki kapacitet rezervoara za pelet
 • Omotač i vrata ložišta izrađeni od kvalitetnog lima koji je zaštićen farbom i lakom otpornim na visoke temperature.
 • Termička izolacija vrata ložišta vermikulitom kao i dodatna termička izolacija samog kotla mineralnom vunom smanjuje stepen odavanja toplote u prostoriji i povećava stepen iskorišćenja goriva
 • Ložište izrađeno od specijalnog liva a kotao od namenskog kotlovskog lima
 • Nedeljno programiranje rada kotla
 • Mogućnost rada kotla na 5 nivoa snage

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

761x979x1400mm

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

344kg

Tip goriva

Pelet

Potrošnja goriva

1,7-6,7kg/h

Nominalna snaga

28kW

Grejna površina

110-180m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Kapacitet rezervoara

200kg

Količina vode

74l

Prečnik dimovoda

Ø80

Visina sredine dimovoda

244mm

Priključak za vodu

1"

Stepen iskorišćenosti

91%

Boja

Crvena