Kotlovi na gas Ciao X grejanje 25 kW kondenzacioni Beretta

124.200 RSD

Kotlovi na gas Beretta

Opis

Kotlovi na gas Ciao X grejanje 25 kW kondenzacioni Beretta

Ciao, jedan od najprodavanijih zidnih kotlova u beretta katalogu ikad, sada je potpuno redizajniran. Novi model je rezultirao novom kondenzacijom sa mnogo inovativnih karakteristika i prednosti.

Nova serija Beretta zadržava prepoznatljive karakteristike svog prethodnika u smislu pouzdanosti i jednostavnosti za korisnika, dodajući mnoge važne novitete: od novog primarnog izmenjivača toplote od nerđajućeg čelika, preko novog ekrana do hidrauličkih DIN priključaka.

Sa CIAO X Beretta unapređuje se istraživanje veće udobnosti i inovacije u pogledu zaštite životne sredine, što je oduvek predstavljalo jedno od prednosti brenda. Ova svest o obnovljivoj energiji je uticala na to da se radi u smeru visoke efikasnosti, niske potrošnje i visokom odnosu modulacije (1:8), koji u kombinaciji sa fleksibilnošću instalacije, kompaktnom veličinom i malom težinom, omogućavaju da se CIAO X postavi na vrh svoje kategorije. Ali, štaviše, CIAO X misli unapred za buduće generacije. Nova gama već može prerađivati mešavinu vodonika do 20%, koji predstavlja
održivi izvor energije i koji će biti prava ekološka prekretnica u narednim godinama.

Kotlovi na gas Ciao X grejanje 25 kW kondenzacioni Beretta poseduju digitalni ekran na dodir, koji predstavlja kombinaciju inovativnog dizajna i karakteristika, koje su prilagođene korisniku. Jednostavnim dodirom na 7 tačaka ekrana, moguće je na intuitivan način pristupiti svim postavkama i parametrima kotla i sistema. Svaki dodir aktivira zujalicu, koja generiše akustičnu povratnu informaciju kao potvrdu operacije. LCD ekran komunicira sa korisnikom i instalaterom preko ikona, bez upotrebe teksta, kako bi se omogućilo trenutno razumevanje prikazane funkcije.

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

275x400x700mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje

Masa kotla

29kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

25kW

Grejna površina

180-220m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø80/125

Boja

Bela