Kotlovi na gas Ciao X 25 kW kondenzacioni Beretta

130.200 RSD

Kotlovi na gas Beretta

Opis

Kotlovi na gas Ciao X 25 kW kondenzacioni Beretta

Ciao, jedan od najprodavanijih zidnih kotlova u beretta katalogu ikad, sada je potpuno redizajniran. Novi model je rezultirao novom kondenzacijom sa mnogo inovativnih karakteristika i prednosti.

Nova serija Beretta zadržava prepoznatljive karakteristike svog prethodnika u smislu pouzdanosti i jednostavnosti za korisnika, dodajući mnoge važne novitete: od novog primarnog izmenjivača toplote od nerđajućeg čelika, preko novog ekrana do hidrauličkih DIN priključaka.

Sa CIAO X Beretta unapređuje se istraživanje veće udobnosti i inovacije u pogledu zaštite životne sredine, što je oduvek predstavljalo jedno od prednosti brenda. Ova svest o obnovljivoj energiji je uticala na to da se radi u smeru visoke efikasnosti, niske potrošnje i visokom odnosu modulacije (1:8), koji u kombinaciji sa fleksibilnošću instalacije, kompaktnom veličinom i malom težinom, omogućavaju da se CIAO X postavi na vrh svoje kategorije. Ali, štaviše, CIAO X misli unapred za buduće generacije. Nova gama već može prerađivati mešavinu vodonika do 20%, koji predstavlja
održivi izvor energije i koji će biti prava ekološka prekretnica u narednim godinama.

Kotlovi na gas Ciao X 25 kW kondenzacioni Beretta poseduju digitalni ekran na dodir, koji predstavlja kombinaciju inovativnog dizajna i karakteristika, koje su prilagođene korisniku. Jednostavnim dodirom na 7 tačaka ekrana, moguće je na intuitivan način pristupiti svim postavkama i parametrima kotla i sistema. Svaki dodir aktivira zujalicu, koja generiše akustičnu povratnu informaciju kao potvrdu operacije. LCD ekran komunicira sa korisnikom i instalaterom preko ikona, bez upotrebe teksta, kako bi se omogućilo trenutno razumevanje prikazane funkcije.

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

275x400x700mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

28,5kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

25kW

Grejna površina

180-220m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø80/125

Boja

Bela