Uređaj za neprekidno napajanje sa baterijom MC 200 B

14.449 RSD

Ostala oprema za cirkulacione pumpe

Šifra proizvoda: 012UMCB200 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Uređaj za neprekidno napajanje sa baterijom MC 200 B

Pretvarač napona (invertor) MC-200B je najkvalitetniji pretvarač napona na našem tržištu. Snage je 200w i po nestanku el. energije iz mreže, pretvara jednosmernu struju u naizmeničnu od 220v/50Hz kojom napaja uređaj povezan na uređaj.

Kao izvor napajanja se koristi akumulatorska baterija 18Ah vrhunskog kvaliteta (radni vek min. 5 godina uz pridržavanje uputstva proizviđača). U potpunosti je automatski uređaj. Pri nestanku struje detektuje i automatski prebacuje na neprekidno napajanje potrošača putem pretvarača napona. Sve ostale procese sam radi jer je u njega ubačena zaštita akumulatora od potpunog pražnjenja kao i zaštita od kratkog spoja. Kada dođe struja on akumulator automatski dopunjava do sledećeg nestanka električne energije. Ima ugrađen automatski punjač koji uz prisustvo mrežnog napona dopunjava akumulatorsku bateriju. Uređaj ima ugrađenu zaštitu od potpunog pražnjenja akumulatora(10,5V) u režimu rada kada radi kao pretvarač.

Uređaj za neprekidno napajanje sa baterijom MC 200 B ima i EKO režim da bi se obezbedio ekonomičan rad uređaja i koji ga produžava za duplo (npr: 65w minimalno 3 sata, u Eco režimu 6 sati).

Ima najširu primenu kod pumpi za centralno grejanje, a može i za druge uređaje sa nižom potrošnjom kao što su televizori, tel. centrale, fiskalne kase, sijalice.

Ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati. Ostala oprema za grejanje.