Toplotne pumpe Vitocal 150-A 13kW, Viessmann, monoblok, (mono)

1.044.959 RSD

Toplotne pumpe Viessmann

Opis

Viessmann je lider u proizvodnji inovativnih rešenja za grejanje i hlađenje. Toplotne pumpe Vitocal 150-A 13kW, Viessmann, monoblok, (mono) predstavljaju vrhunac tehnološke izvrsnosti i efikasnosti u oblasti toplotnih pumpi vazduh-voda. Ova toplotna pumpa je sinonim za pouzdanost, visoku energetsku efikasnost i ekološku održivost, postavljajući nove standarde u industriji opreme za grejanje i hlađenje.

Viessmannova toplotna pumpa vazduh-voda Vitocal 150-A koristi obnovljivi izvor energije – vazduh, kako bi obezbedila efikasno grejanje i hlađenje prostora. Ovo ekološki prihvatljivo rešenje smanjuje zavisnost od fosilnih goriva i doprinosi smanjenju emisije štetnih gasova, čime štiti životnu sredinu. Jedna od ključnih karakteristika Vitocal 150-A je njena visoka energetska efikasnost, koja omogućava korisnicima da ostvare značajne uštede na energiji. Ova toplotna pumpa efikasno koristi energiju iz vazduha, čak i pri niskim temperaturama, čime osigurava stabilno grejanje tokom cele godine. Viessmann neprestano radi na unapređenju performansi svojih proizvoda, te je Vitocal 150-A među najefikasnijim toplotnim pumpama vazduh-voda na tržištu.

Pored visoke energetske efikasnosti, Vitocal 150-A se ističe i po svojoj pouzdanosti i dugotrajnosti. Kvalitetni materijali i precizna izrada osiguravaju stabilan rad bez većih kvarova ili problema, što korisnicima pruža sigurnost i mir tokom celog veka trajanja proizvoda. Osim što pruža efikasno grejanje, Vitocal 150-A je takođe sposobna za hlađenje prostora, što je posebno korisno u letnjim mesecima. Ova sposobnost čini je izuzetno fleksibilnom opcijom za upotrebu tokom cele godine, prilagođavajući se promenljivim potrebama korisnika.

Ukratko, toplotne pumpe Vitocal 150-A 13kW, Viessmann, monoblok, (mono) su vrhunski proizvod koji kombinuje visoku energetsku efikasnost, pouzdanost i fleksibilnost, čineći je idealnim izborom za sve koji traže efikasno rešenje za grejanje i hlađenje prostora. Sa Viessmannom, korisnici mogu biti sigurni da će dobiti najkvalitetnije proizvode koji će zadovoljiti njihove potrebe za udobnošću, efikasnošću i održivošću.

Kompletan asortiman toplotnih pumpi možete pogledati na sledećem linku.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

600x1144x1382mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

360x450x920mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Monoblok

Kapacitet grejanja (A7W35)

12,4kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

12,1kW

COP (A7W35)

4,52

EER (A35W18)

3,60

Opseg rada (grejanje)

Od -20 do 40°C

Opseg rada (hlađenje)

Od 10 do 45°C

Struja

Monofazna

Freon

R290

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++