Toplotne pumpe Therma V 9 kW split LG (mono)

464.094 RSD

Toplotne pumpe LG

Opis

Toplotne pumpe Therma V 9 kW split LG (mono) su postale ključna komponenta savremenih sistema grejanja i hlađenja, a LG je postao poznat po svojoj inovativnoj liniji toplotnih pumpi vazduh-voda. Model THERMA V split predstavlja vrhunac te tehnološke izvrsnosti, pružajući korisnicima visoku energetsku efikasnost i udobnost tokom cele godine. THERMA V split je toplotna pumpa vazduh-voda koja koristi spoljni vazduh kao obnovljivi izvor energije za efikasno grejanje i hlađenje prostora. Ova tehnološki napredna oprema za grejanje i hlađenje postiže izuzetno visoku efikasnost, smanjujući troškove energije i negativan uticaj na životnu sredinu.

Jedna od ključnih prednosti THERMA V split je njegova modularna struktura, koja omogućava prilagođavanje različitim potrebama korisnika i karakteristikama objekta. Modularni dizajn olakšava instalaciju i održavanje, čineći ovu toplotnu pumpu fleksibilnim rešenjem za širok spektar primena, od stambenih do komercijalnih objekata. LG se ističe i po svom kontinuiranom ulaganju u istraživanje i razvoj novih tehnologija za unapređenje efikasnosti i performansi svojih proizvoda. THERMA V split je rezultat ovog predanog rada, pružajući korisnicima najnovije tehnološke inovacije za optimalno grejanje i hlađenje.

Pored visoke energetske efikasnosti, THERMA V split se ističe i po svojoj pouzdanosti i dugotrajnosti. LG koristi najkvalitetnije materijale i najnapredniju tehnologiju u proizvodnji svojih toplotnih pumpi, što osigurava stabilan rad i minimalne potrebe za održavanjem tokom dugog veka trajanja proizvoda.

Ukratko, toplotne pumpe Therma V 9 kW split LG (mono) split su vrhunski proizvod koji spaja visoku energetsku efikasnost, fleksibilnost i pouzdanost, čineći ga idealnim izborom za grejanje i hlađenje prostora. Sa LG-om kao partnerom, korisnici mogu biti sigurni da će dobiti najkvalitetniju opremu za grejanje i hlađenje koja će zadovoljiti njihove potrebe za udobnošću, efikasnošću i održivošću.

Kompletan asortiman toplotnih pumpi možete pogledati na sledećem linku.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

330x950x834mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

315x490x850mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Monoblok

Kapacitet grejanja (A7W35)

9kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

9kW

COP (A7W35)

4,65

EER (A35W18)

4,20

Opseg rada (grejanje)

Od -25 do 35°C

Opseg rada (hlađenje)

Od 5 do 48°C

Struja

Monofazna

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++