Toplotne pumpe Omnia M 12 kW monoblok Ferroli

593.552 RSD

Toplotne pumpe Ferroli

Opis

Toplotne pumpe Omnia M 12 kW monoblok Ferroli

Nova Ferroli monoblok toplotna pumpa vazduh/voda Omnia M 3.2 – efikasno i kompaktno rešenje za grejanje i hladjenje Vašeg doma

Impresivne karakteristike nove serije Omnia M 3.2 omogućiće Vam da povoljno i pouzdano ostvarite prijatne temperature u Vašem domu tokom cele godine. Naravno, I dalje je na raspolaganju mogućnost pripreme tople sanitarne vode preko izdvojenog akumulacionog bojlera. Proverena DC inverter tehnologija uz novo rashladno serdstvo R32 čine da ovi uređaji budu i u A+++ klasi energetske efikasnosti, te da mogu ostvariti temperature polaznog voda i do 65⁰C. Dodatno specijalno dizajnirano komponente omogućuju bitno manju emisiju buke i još kompaktnije dimenzije za jednostavniju montažu koja štedi prostor i vreme.

Pored Toplotne pumpe Omnia M 12 kW monoblok Ferroli, u sklopu isporuke uređaja su kontroler i senzor temperature akumulacionog bojlera. Napredni kontroler omogućuje brojne dodatne mogućnosti – od pametnog vođenja dodatnog generator toplote i električnog grejača, preko upravljanja solarnim sistemom, jednim direktnim i jednim krugom grejanja sa mešanjem. U slučaju potrebe za većim kapacitetima uređaj je spreman za kaskadno povezivanje do šest jedinica. U slučaju da želite upravljati uređajem putem interneta i aplikacije na Vašem mobilnom uređaju, sve je već spremno, a odgovarajuću besplatnu aplikaciju je jednostavno preuzeti i koristiti. Režim grejanja je moguć u rasponu spoljašnjih temperatura od minus 25⁰C do plus 35⁰C, pripreme tople sanitarne vode u rasponu spoljašnjih temperatura od minus 25⁰C do plus 43⁰C, a hlađenja u rasponu spoljašnjih temperatura od minus 5⁰C do plus 43⁰C.

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

526x1385x945mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Monoblok

Kapacitet grejanja (A7W35)

12,1kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

12kW

COP (A7W35)

4,95

EER (A35W18)

3,95

Opseg rada (grejanje)

Od -25 do 35°C

Opseg rada (hlađenje)

Od -5 do 43°C

Struja

Trofazna

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++