Termoglava R462L1 Giacomini

6.642 RSD

Termoglave

Šifra proizvoda: 001GGT462L1GIA Kategorija: Oznake: ,

Opis

Termoglava R462L1 Giacomini

U savremenim sistemima radijatorskog grejanja, nije dovoljno da se interveniše isključivo na temperaturu napojne vode, kako bi se pravilno rukovalo energijaom, jer temeratura može da varira mnogo u nekoliko prostorija iste zgrade. Razlog varijacije temperature su mnogostruki, od položaja prostorije, varijacije spoljašnje temperature, sunčevo zračenje, prisustvo ljudi ili dobici toplote od aparata i električne opreme. Kako bi koristili toplotnu energiju samo kada i gde je zaista potrebno, najjednostavniji i najpouzdaniji način je ugradnja GIACOMINI termostatskih ventila i termo glava.

Termoglava R462L1 Giacomini omogućava podešavanje temperature kao i kontrolu sistema podnog grejanja sa veoma visokom preciznošću zahvaljujući uronskoj sondi od 1/2″. Ovo omogućava dobijanje željenih temperatura u prostorijama u skladu sa željama.

Temperaturske varijacije u sobi izazivaju varijaciju u senzoru termo glave. Ova varijacija se prenosi na unutrašnji mehanizam ventila i kao posledicu ima zatvaranje ili otvaranje ventila i time modulaciju vode koja ulazi u grejno telo.

Tehnički podaci

Maksimalna temperatura vode 110°C
Maksimalni radni pritisak 1 MPa (10 bar)
Maksimalni diferencijalni pritisak

– 3/8” e 1/2”: 0,14 MPa ( 1,4 Bar)

– 3/4”: 0,07 MPa (0,7 Bar)

Regulacija temperature vode u rasponu od 20 – 70 °C.

Pogledajte ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati. Kompletna oprema za centralno grejanje.