Liveni kotlovi na čvrsto LOGAN KL 7 48-60 kW Thermasis

184.363 RSD

Thermasis, vodeći proizvođač grejnih sistema sa sedištem u Turskoj, ističe se svojom posvećenošću inovacijama i pružanju visokokvalitetnih rešenja za grejanje. Sa bogatim iskustvom i težnjom ka unapređenju, Thermasis je postao prepoznatljiv brend na tržištu kotlova.

Thermasis

Opis

Logan, liveni kotao proizvođača Thermasis, predstavlja simbol izdržljivosti i efikasnosti u domenu grejanja na čvrsto gorivo. Liveni kotlovi na čvrsto gorivo LOGAN KL 7 48-60 kW Thermasis pružaju snažno i pouzdano rešenje za centralno grejanje, kombinujući tradicionalni pristup sa savremenom tehnologijom. Logan liveni kotlovi cene se po svojoj čvrstoj izgradnji i visokokvalitetnim materijalima. Livenje kao tehnologija proizvodnje omogućava kreiranje otpornih komponenata, obezbeđujući dug vek trajanja i pouzdan rad.

Efikasnost sagorevanja ovih livenih kotlova na čvrsto gorivo je impresivna, obezbeđujući optimalno iskorišćavanje energije. Ovo čini Logan modele ekonomičnim rešenjem za domove koji zahtevaju pouzdano i efikasno centralno grejanje.

Cene Logan livenih kotlova su pristupačne, čineći ih pristupačnim rešenjem za širok spektar korisnika. Thermasis se ističe posvećenošću pružanju visokokvalitetnih proizvoda po konkurentnim cenama.

Ovi liveni kotlovi su posebno dizajnirani za centralno grejanje, nudeći snažnu toplotu koja je ravnomerno raspoređena po prostoru. Logan modeli postaju ne samo izvor toplote, već i estetski doprinos prostoru.

U zaključku, Thermasis Logan liveni kotlovi na čvrsto gorivo sjedinjuju tradiciju, izdržljivost i modernu efikasnost. Sa pristupačnim cenama, ovi kotlovi pružaju pouzdano rešenje za domove kojima je potrebno efikasno centralno grejanje.

Liveni kotlovi na čvrsto LOGAN KL 7 48-60 kW Thermasis namenjeni su sagorevanju čvrstog goriva. Sadrže tri horizontalne promaje i dizajnirani su za toplovodne sisteme grejanja zbog čega se ne mogu koristiti u svrhe sanitarnog snabdevanja vodom.

Obim isporuke obuhvata paket sa kotlom paket sa priborom koji sadrži: oplatu, izolaciju, termostatski regulator primarnog vazduha, četku za čišćenje strugač pepela i žarač za gorivo. Broj članaka od kojih je sastavljen kotao je od 3 do 10 toplotnog učinka od 14 do 90 KW. Može se povezati i na otvoreni i na zatvoreni sistem centralnog grejanja.

Kompletan asortiman kotlova, peći i šporeta na čvrsto gorivo možete pogledati na sledećem linku.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

1010x540x1090mm

Tip kotla

Liveni

Tip ložišta

Ravno

Masa kotla

350kg

Tip goriva

Drva, Ugalj

Nominalna snaga

60kW

Grejna površina

300-350m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Količina vode

54l

Prečnik dimovoda

Ø175

Visina sredine dimovoda

835mm

Priključak za vodu

6/4"

Stepen iskorišćenosti

>60%

Boja

Narandžasta