Kotlovi na struju set 6 kW Ekopan Plus

61.110 RSD

Kotlovi na struju Ekopan Plus

Opis

Kotlovi na struju set 6 kW Ekopan Plus namenjeni su za proizvodnju toplotne energije u sistemima centralnog grejanja. Na osnovu preko 15 godina iskustva na polju proizvodnje u ugradnje stvorili smo električnu mini kotlarnicu koja svojim izgledom i karakteristikama zadovoljava sve potrebe kupca.

Za kvalitet naših proizvoda garantuje i Mašinski fakultet u Nišu koji je svojim sertifikatom dao potvrdu da karakteristike proizvoda odgovaraju zahtevima propisa i standarda.

Prednosti naših električnih mini kotlarnica su male dimenzije i jednostavna montaža kačenjem na zid te zauzimaju malo prostora. Postavljanje grejača koji su potopljeni je tehnološko rešenje koje u mnogome produžuje radni vek grejača a time i čitavog sistema grejanja. Automatika ugrađena u našu kotlarnicu se sastoji iz elemenata koji po kvalitetu i funkcionalnosti u potpunosti obezbeđuju sigurnost i dugotrajnost. Kotlovi na struju set 6 kW Ekopan Plus poseduju izolaciju od vunizola koja sprečava gubitke toplote.

Kotlovi na struju Ekopan Plus izrađuju se u više različitih nivoa snage u zavisnosti od potreba korisnika. Takođe po zahtevu kupca izvodi napojnog i povratnog voda mogu biti sa desne (klasično grejanje) ili donje (podno grejanje) strane kotla.

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

220x420x600mm

Tip goriva

Struja

Nominalna snaga

6kW

Modulacija snage

1x6kW

Grejna površina

20-40m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Napon

3N~ 400 V 50Hz

Napojni kabl

5×1,5

Priključak za vodu

1"

Boja

Siva