Kotlovi na pelet EKO CK P 25 kW Centrometal

240.750 RSD

Kotlovi na pelet

Opis

Kotlovi na pelet EKO CK P 25 kW Centrometal sa dodatnom opremom Cm Pelet-set predviđeni su za loženje drvenim peletima. Skidanjem pelet gorionika i dodavanjem nastavka na donja kotlovska vrata može ložiti i čvrstim gorivom. Kod starijih modela kotlova potrebno je zameniti donja kotlovska vrata za loženje čvrstim gorivom.

Kotlovi na pelet EKO CK P 25 kW Centrometal su namenjeni grejanju od najmanjih pa do objekata srednjih veličina kao osnovni izvor toplote ili kao alternativni izvor. Prepoznatljivi su po uspešnom spoju modernih tehnologija i kvalitetnih materijala s jednostavnošću ugradnje i korišćenja.

Cm Pelet-set i toplovodni kotao čine jednu funkcionalnu celinu predviđenu za loženje drvenim peletima. Automatski rad ovih ”mini postrojenja” pruža korisniku zavidan komfor te čini ta postrojenja prikladnim za široku primenu. Sa gledišta funkcionalnosti u ničemu ne zaostaju za uljnim ili plinskim sastavima grejanja, dok su po potrošnji goriva i do 40% isplativiji od onih loženih lož uljem. Kotlovi su izrađeni u skladusa Evropskom normom EN 303-5.

Ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati.  Ostali kotlovi na pelet.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kotlovi na pelet EKO CK P 25 kW Centrometal”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

×
×

Cart