Kotlovi na pelet EcoLogic 37 kW ThermoFlux

557.408 RSD

Kotlovi na pelet

Opis

Kotlovi na pelet EcoLogic 37 kW ThermoFlux deo su Termoflux ponude najkvalitetnijih peći. Kotao EcoLogic predstavlja kotao prve klase, koji se nalazi u rangu najboljih i najmodernijih kotlova na evropskom i svetskom tržištu. Kotao na pelet EcoLogic prvo je nastao kao ideja naših najboljih stručnjaka sa renomiranim nemačkim i austrijskim institutima, a danas predstavlja rezultat ove vrhunske saradnje – kotao na pelet najvišeg kvaliteta i najoptimalnijih učinaka.

Kotlovi na pelet EcoLogic 37 kW ThermoFlux su izuzetno modernog dizajna. Njegov elegantni izgled čini ga odličnim rešenjem za najrazličitije prostorije, pa je vrhunski saveznik topline: doma, poslovnog prostora, magacina ili bilo kog drugog objekta. Kotao na pelet EcoLogic pruža mogućnost da se korisnik na njega poveže putem interneta i na taj način kontroliše njegov rad. Regulator temperature koji se nalazi na kotlu takođe je efikasan način da upravljate njegovim radom, a ove pogodnosti korisniku obezbeđuju maksimalan komfor i uživanje tokom korišćenja, a sve to uz minimalnu cenu grejanja.

Jednostavno održavanje našeg EcoLogic kotla na pelet još jedna je važna karakterisitika, koja ovaj kotao čini vrhunskim proizvodom. Čišćenje kutija za pepeo vrlo je jednostavno, a potrebno je obavljati ga tek nakon potrošenih 1.000 kg peleta. Kompletno čišćenje kotla potrebno je samo jednom godišnje.

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

1100x1050x1460mm

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

440kg

Tip goriva

Pelet

Potrošnja goriva

3-9,5kg/h

Nominalna snaga

37kW

Grejna površina

250-300m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Kapacitet rezervoara

160kg

Količina vode

90l

Prečnik dimovoda

Ø130

Visina sredine dimovoda

1495mm

Priključak za vodu

5/4"

Stepen iskorišćenosti

>91%

Boja

Crvena