Kotlovi na pelet Commo Compact 15 kW Alfa Plam

199.990 RSD

Kada je reč o opremi za grejanje, Alfa Plam pruža sveobuhvatna rešenja. Pored samih kotlova i kamina na pelet, korisnici mogu pronaći i širok spektar dodatne opreme koja doprinosi efikasnosti sistema.

Alfa-Plam

Opis

Kotlovi na pelet Commo Compact 15 kW Alfa Plam predstavljaju vrhunsku opremu za grejanje koja objedinjuje kompaktnost, energetsku efikasnost i modernu tehnologiju. Alfa Plam kotlovi cene se po pristupačnosti u odnosu na visok kvalitet i inovativna rešenja koja nude, čineći ih izuzetno atraktivnim izborom za korisnike koji žele efikasno i ekonomično grejanje svojih domova. Ove peći za etažno grejanje nude i jednostavno održavanje, što dodatno olakšava svakodnevnu upotrebu.

Alfa Plam kotlovi cene se ne samo po svojoj pristupačnosti već i po dugotrajnosti i pouzdanosti. Investicija u “Commo Compact” kotlove na pelet može doneti dugoročne koristi u vidu uštede na računima za energiju i smanjenja ekološkog uticaja.

Kada je reč o kotlovima na pelet, Commo Compact linija se ističe po svojoj sposobnosti da koristi pelete kao gorivo. Peleti, kao ekološki prihvatljiv izvor energije, čine ove kotlove ekološki odgovornim izborom. Alfa Plam kotlovi na pelet koriste automatizovane sisteme doziranja goriva, što omogućava precizno kontrolisanje temperature i održavanje optimalnog nivoa toplote u prostoru.

Jedna od ključnih prednosti Commo Compact kotlova na pelet je njihova kompaktna veličina, što ih čini savršenim rešenjem za prostore gde je prostor ograničen. Ovi kotlovi pružaju visok nivo efikasnosti grejanja, dok istovremeno omogućavaju korisnicima da maksimalno iskoriste dostupan prostor u svojim domovima.

Alfa Plam peći na pelet iz ove serije posebno se ističu kada je reč o etažnom grejanju. Ove peći za etažno grejanje omogućavaju ravnomernu distribuciju toplote po celom domu, čime se postiže optimalna temperatura u svakoj prostoriji. Ova karakteristika čini Alfa Plam peći na pelet idealnim rešenjem za veće domove ili višespratne objekte.

Kada istražujete cene Alfa Plam kotlova, primetićete da ovi uređaji nude izuzetan odnos cene i kvaliteta. Pristupačne cene, uz visoke performanse i nisku potrošnju energije, čine ove kotlove atraktivnim izborom za sve one koji žele moderno, ekološki svesno i ekonomično rešenje za grejanje svojih prostora.

U zaključku, Commo Compact kotlovi na pelet od Alfa Plam-a predstavljaju visokotehnološku opremu za grejanje koja udružuje kompaktnost i efikasnost. Sa Alfa Plam kotlovima na pelet, korisnici mogu očekivati ne samo toplinu u svojim domovima već i pristupačno rešenje koje doprinosi očuvanju životne sredine.

Kompletan asortiman kotlova i peći na pelet možete pogledati na sledećem linku.

Kotlovi na pelet Commo Compact 15 kW Alfa Plam imaju sledeće karakteristike:

 • Specijalno čelično ložište od vatrootpornog čelika koje omogućuje dugi vek trajanja
 • Kotao izrađen od kotlovskog lima
 •  Ventil sigurnosti
 •  Cirkulaciona pumpa, snage 93 W
 •  Automatski odzračni ventil
 •  Omogućava izbacivanje vazduha iz kotla
 •  Ekspanziona posuda
 •  Funkcija – stabilizacija pritiska u kotlu i instalaciji grejanja
 •  Slavina za punjenje i pražnjenje instalacije
 •  Svi ugrađeni elementi (elektromotori za doziranje peleta, ubacivanje svežeg vazduha za sagorevanje, elektronike sa displejom, upaljači, itd.) su proizvodi renomiranih evropskih proizvođača
 • Omotač i vrata ložišta izrađeni od kvalitetnog lima koji je zaštićen farbom i lakom otpornim na visoke temperature
 • Termička izolacija vrata ložišta vermikulitom kao i dodatna termička izolacija samog kotla mineralnom vunom smanjuje stepen odavanja toplote u prostoriji i povećava stepen iskorišćenja goriva
 • Ložište izrađeno od specijalnog liva a kotao od namenskog kotlovskog lima
 • Nedeljno programiranje rada kotla
 • Mogućnost rada kotla na 5 nivoa snage

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

700x590x1080mm

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

235kg

Tip goriva

Pelet

Potrošnja goriva

1,03-3,55kg/h

Nominalna snaga

15kW

Grejna površina

60-100m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Kapacitet rezervoara

40kg

Količina vode

32l

Prečnik dimovoda

Ø80

Visina sredine dimovoda

235mm

Priključak za vodu

1"

Stepen iskorišćenosti

88%

Boja

Crvena