Kotlovi na gas Rinnova dim 24 kW konvencionalni Biasi

71.578 RSD

Kotlovi na gas Biasi

Opis

Kotlovi na gas Rinnova dim 24 kW konvencionalni Biasi su jednostavni za ugradnju, RINNOVA je kotao pogodan za zamenu postojećih kotlova kao i za ugradnju u novim stabenim prostorima. Inovativni digitalni kontrolni panel ima za cilj da korisniku olakša korišćenje uređaja i da prezentuje sveobuhvatne informacije o uređaju.

RINNOVA BM je kotao visoke efikasnosti sa priključkom za dimnjak.

Modulacija plamena obezbeđuje smanjenje potrošnje gasa i stabilnost rada u sistemu centralnog gejanja i pripreme sanitarne vode. Zahvaljujuću temperaturnim senzorima i prekidačuma protoka vode obezbeđuje se maksimalan komfort u korišćenju uređaja. Primarni izmenjivač tehnološki unapređen da obezbedi maksimalnu efikasnost prenosa toplotne energije. Kotao poseduje brojne sisteme zaštite kao što su: zaštita od kamenca, zaštita usled nedovoljne cirkulacije vode, elektronsko paljenje, modulacija plamena, zaštita pri niskim temperaturama…

Kotlovi na gas Rinnova dim 24 kW konvencionalni Biasi se mogu programirati da obezbede najbolji komfor, smanjenje vremena čekanja i obezbeđivanje stabilne temperature u sistemu sanitarne vode.

Postoji mogućnost povezivanja sa eksternim senzorom i sobnim termostatom.

 

Ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati. Ostali kotlovi na gas.