Kotlovi na gas Eolo Mini 28 kW konvencionalni Immergas

113.536 RSD

Kotlovi na gas Immergas

Opis

Kotlovi na gas Eolo Mini 28 kW konvencionalni Immergas su zidni kotlovi na gas namenjeni centralnom grejanju i trenutnoj proizvodnji tople vode za potrebe domaćinstva. Zahvaljujući kompaktnosti, malim dimenzijama i elegantnom dizajnu pogodni su za instalaciju praktično u svim objektima, pogotovo u situacijama gde je prostor za instalaciju ograničen ili se mora iskoristiti u potpunosti.

Električna modulacija gorionika garantuje perfektnu kontrolu temperature sistema za grejanje i tople vode za domaćinstvo dok u isto vreme štedi energiju i povećava komfor. Novi digitalni interfejs sa displejem veoma je lak za upotrebu i konfigurisanje rada kotla. Dugmad koja su vrlo zgodna za rad lako se koriste za preciznu kontrolu temperature i drugih parametara. Na displeju su prikazani simboli i kodovi koji odredjuju funkcionalni režim rada i moguće greske u radu.

Kotlovi na gas Eolo Mini 28 kW konvencionalni Immergas sadrže novu hidrauličnu grupu opremnjenu električnim ventilom u 3 smera koji garantuje dugoročne visoke performanse i odličnu pouzdanost.

Sadrži 2 nezavisna izmenjivača toplote, jedan napravljen od bakra, za potrebe grejanja i drugi od nerdjajućeg čelika za potrebe grejanja tople vode čime se efikasnost obe funkcije znatno poboljšava.

IPX5D električna zaštita osigurava ispravan rad čak i u slučajevima visoke vlažnosti i prskajuće vode

EOLO Mini kotao proizvodi se i u varijanti EOLO Mini 24 S koji je namenjen samo centralnom grejanju.

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

340x440x781mm

Tip kotla

Konvencionalni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

38kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

28kW

Grejna površina

200-240m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela