Kotlovi na gas Eolo Mini 28 kW konvencionalni Immergas

111.000 RSD

Kotlovi na gas Immergas

Opis

Kotlovi na gas Eolo Mini 28 kW konvencionalni Immergas su zidni kotlovi na gas namenjeni centralnom grejanju i trenutnoj proizvodnji tople vode za potrebe domaćinstva. Zahvaljujući kompaktnosti, malim dimenzijama i elegantnom dizajnu pogodni su za instalaciju praktično u svim objektima, pogotovo u situacijama gde je prostor za instalaciju ograničen ili se mora iskoristiti u potpunosti.

Električna modulacija gorionika garantuje perfektnu kontrolu temperature sistema za grejanje i tople vode za domaćinstvo dok u isto vreme štedi energiju i povećava komfor. Novi digitalni interfejs sa displejem veoma je lak za upotrebu i konfigurisanje rada kotla. Dugmad koja su vrlo zgodna za rad lako se koriste za preciznu kontrolu temperature i drugih parametara. Na displeju su prikazani simboli i kodovi koji odredjuju funkcionalni režim rada i moguće greske u radu.

Kotlovi na gas Eolo Mini 28 kW konvencionalni Immergas sadrže novu hidrauličnu grupu opremnjenu električnim ventilom u 3 smera koji garantuje dugoročne visoke performanse i odličnu pouzdanost.

Sadrži 2 nezavisna izmenjivača toplote, jedan napravljen od bakra, za potrebe grejanja i drugi od nerdjajućeg čelika za potrebe grejanja tople vode čime se efikasnost obe funkcije znatno poboljšava.

IPX5D električna zaštita osigurava ispravan rad čak i u slučajevima visoke vlažnosti i prskajuće vode

EOLO Mini kotao proizvodi se i u varijanti EOLO Mini 24 S koji je namenjen samo centralnom grejanju.

Ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati. Ostali kotlovi na gas.