Kotlovi na gas ecoTEC plus VUW 20 kW kondenzacioni Vaillant

214.038 RSD

Kotlovi na gas Vaillant

Opis

Kotlovi na gas ecoTEC plus VUW 20 kW kondenzacioni Vaillant predstavljaju novu generaciju visokoefikasnih kondenzacionih kotlova, koji pružaju krajnjem korisniku najjednostavniji način upotrebe vrhunske tehnologije, sa potpisom ” Made in Germany”

VU – Samo grejanje

VUW – Grejanje + sanitarna voda

IoniDetect tehnologija – budite spremni na promenjivi kvalitet gasa

Putem „IoniDetect” tehnologije uređaj direktno meri kvalitet plamena i kontinuirano prilagođava odnos gasa i vazduha kako bi se osiguralo kvalitetno sagorevanje u svakom trenutku, bez obzira na kvalitet i vrstu gasa, te na taj način povećava efikasnost i smanjuje troškove.

Daljinski upravljajte svojim sistemom grejanja

Kotlovi na gas ecoTEC plus VUW 20 kW kondenzacioni Vaillant uređaji su spremni za spajanje na internet komunikacioni modul sensoNET putem kojega je moguć daljinski nadzor sistema grejanja, korišćenjem pametnog telefona i regulatora sensoCOMFORT

Aqua Comfort način rada

Ukoliko želite da imate maksimalni komfor korišćenja tople vode kod tzv. “VUW – kombi” modela, aktivirajte funkciju “Aqua Comfort”. Uređaj će tada uvek držati u pripremi toplu sanitarnu vodu.

Opcija sa integrisanim rezervoarom

Za domaćinstva koja su ograničena sa prostorom za ugradnju, a imaju povećane zahteve za potrošnom toplom vodom, u ponudi je opcija kombinovanog kotla sa integrisanim slojevitim rezervoarom za potrošnu toplu vodu, oznake “VUI”. U odnosu na klasičan model, “VUI” model je dublji za svega 198 mm. Tehnologija slojevitog (laminarnog) rezervoara tople vode osiguraće visoki komfor tople vode.

Upravljanje temperaturom uz ambiSENSE

Ukoliko želite da namestite temperaturu za svaku sobu zasebno, ambiSENSE sistem je idealan za Vas. U kombinaciji sa središnjom regulacijom i internet modulom moguće je upravljati svakom sobom zasebno i putem mobilne aplikacije, čak i kada niste kod kuće.

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

348x440x720mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

36kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

20kW

Grejna površina

140-180m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela