Kotlovi na gas Condens 7000W grejanje 42 kW Bosch

236.137 RSD

Kotlovi na gas Bosch

Opis

Kotlovi na gas Condens 7000W grejanje 42 kW Bosch su podjednako prikladni za nove objekte kao i za modernizaciju starijih objekata.. Električni priključci su jednostavno dostupni sa prednje strane. Zamena starog uređaja sa novim se može jednostavno izvesti u par koraka. Aluminijum-silicijumski izmenjivač se odlikuje dobrom razmenom toplote, a pritom se može jednostavno čistiti.

Specijalna izolacija čini Condens 7000 W gotovo bešumnim. Veliki plus za kvalitet stanovanja!

Condens 7000 W je podjednako prikladan za nove objekte kao i za modernizaciju starijih objekata.. Električni priključci su jednostavno dostupni sa prednje strane. Zamena starog uređaja sa novim se može jednostavno izvesti u par koraka. Aluminijum-silicijumski izmenjivač se odlikuje dobrom razmenom toplote, a pritom se može jednostavno čistiti.

Unutar kotla Condens 7000 W nalazi se kondenzacioni sistem najnovije generacije. Pored toga najnovija ErP pumpa je sastavni deo kondenzacionog kotla koja povećava efikasnost. Ova pumpa prilagođava broj obrtaja potrebi i troši samo onoliko koliko je neophodno. Ukoliko se uzme u obzir da pumpa u kotlu može trošiti i do 10% ukupne energije u kući, ušteda na ovoj komponenti je veoma značajna.

Sa kotlom Condens 7000 W možete u svakom trenutku uživati u toplom domu ili ga možete istovremeno koristiti za pripremu sanitarne tople vode, što je omogućeno sa integrisanim protočnim izmenjivačem. Za još veći komfor sanitarne tople vode, Condens 7000 W se može kombinovati sa posebnim rezervoarom tople vode ili u kombinaciji sa Bosch solarnim sistemima. Dragocena energija sunca doprinosi povećanoj uštedi energije: 60% za pripremu tople vode, 30% za grejanje!

Kotlovi na gas Condens 7000W grejanje 42 kW Bosch poseduju kondenzacioni sistem najnovije generacije. Pored toga najnovija ErP pumpa je sastavni deo kondenzacionog kotla koja povećava efikasnost. Ova pumpa prilagođava broj obrtaja potrebi i troši samo onoliko koliko je neophodno. Ukoliko se uzme u obzir da pumpa u kotlu može trošiti i do 10% ukupne energije u kući, ušteda na ovoj komponenti je veoma značajna.

Garancija

Kupovinom vaučera po ceni 7.700 rsd + pdv kod ovlašćenog Bosch servisera, ostvarujete pravo na produženu garanciju u trajanju od ukupno 5 godina (2 godine standarna garancija + 3 godine produžena garancija). Produžena garancija važi isključivo za Bosch zidne gasne kondenzacione kotlove nominalne snage ispod 50 kW.

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

350x440x850mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje

Masa kotla

40kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

42kW

Grejna površina

360-400m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø80/125

Boja

Bela