Kotlovi na gas Condens 5000WT 24 kW Bosch

243.783 RSD

Kotlovi na gas Bosch

Opis

Kotlovi na gas Condens 5000WT 24 kW Bosch

Uređaj Condens 5000 WT je opremljen najsavremenijim modulacionim gorionikom što omogućava najfiniju regulaciju snage uređaja prema potrebi u svakom trenutku. Uz pomoć specijalne gasne armature, uređaj radi u rasponu snage od 23 do 100 % njegovog maksimalnog kapaciteta. Time se smanjuje broj startovanja uređaja, podhlađivanje sistema grejanja kao i potrošnja gasa. Savremena ErP cirkulaciona pumpa visoke efikasnosti radi u paru zajedno sa automatikom koja kontroliše ceo sistem, te isporučuje onoliko tople vode koliko je zaista neophodno, što dovodi do manjih računa za utrošak električne energije. Doprinos uštedi električne energije je da uređaj u stand by režimu troši samo 2 W.

Čim otvorite slavinu, gasni kotao Condens 5000 WT će vam isporučiti toplu vodu konstantne temperature sa protokom od 16,5 litara u minuti. To svrstava ovaj uređaj u najvišu klasu kada je komfor potrošne tople vode u pitanju. Ugrađen rezervoar se zagreva kada ne postoji zahtev za grejanjem, tako da će vaš dom uvek biti topao, a potrošna voda na raspolaganju.

Izuzetno je jednostavno korišćenje i podešavanje uređaja Condens 5000 WT. Njegova automatika se može kombinovati sa svim Bosch modulima, kao što je solarni modul. U paru sa regulacijom prema spoljašnjoj temperaturi i solarnim panelima za pripremu tople vode i podršku grejanju, dostiže se najviši stepen korisnosti i maksimalno koristi energija sunca. Kotlovi na gas Condens 5000WT 24 kW Bosch opremljeni su izmenjivačem toplote izrađenim od nerđajuće legure aluminijum-silicijum.

Lako se čisti i ima važnu ulogu u pouzdanom ispunjavanju vaših očekivanja od ovog kotla, za dugi niz godina njegove upotrebe. Kotao Condens 5000 WT se isporučuje opremljen svim potrebnim komponentama. Sve što instalater treba da uradi je montaža na zid i njegov priključak na sistem. Kako su sve važne komponente kotla lako dostupne, svi potrebni radovi redovnog održavanja se mogu brzo izvršiti. Na taj način štedimo vreme i novac potrebni za održavanje.

Garancija

Kupovinom vaučera po ceni 7.700 rsd + pdv kod ovlašćenog Bosch servisera, ostvarujete pravo na produženu garanciju u trajanju od ukupno 5 godina (2 godine standarna garancija + 3 godine produžena garancija). Produžena garancija važi isključivo za Bosch zidne gasne kondenzacione kotlove nominalne snage ispod 50 kW.

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

480x600x880mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje

Masa kotla

78kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

24kW

Grejna površina

160-200m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Količina vode

48l

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela