Kotlovi na gas Condens 2300W 24 kW Bosch

153.426 RSD

Kotlovi na gas Bosch

Opis

Kotlovi na gas Condens 2300W 24 kW Bosch idealani su modernizaciju postojećih instalacija grejanja. Zahvaljujući maksimalnoj dužini njegove dimovodne cevi, ovaj se kotao bez problema može instalirati i u zahtevnim prostorima. Čak se vrlo duga sekcija dimovodne cevi može izvesti bez poteškoća, čime se olakšava i ubrzava nesmetana zamena postojećeg kotla. Kompaktne dimenzije ovog kotla od 710 x 400 x 300 mm znače da ovaj novi gasni kondenzacioni kotao zauzima minimalno prostora i da se može brzo instalirati gotovo na svim mestima – čak i u stambenom prostoru.

Brzo i jednostavno održavanje

Kotlovi na gas Condens 2300W 24 kW Bosch odlikuju se posebno jednostavnim održavanjem. Demontažni bočni paneli kotla olakšavaju pristup najvažnijim komponentama kotla, zahvaljujući dobro prostudiranom rasporedu ovih komponenata. Kako bi se izbegle greške pri spajanju, elektronske komponente ovog kotla označene su bojama. Rukovanje kotlom izuzetno je jednostavno i prihvatljivo za njegovog korisnika.

Ovaj kotao privlačnog dizajna odlikuje se efikasnošću i dugotrajnošću

Najmodernija Bosch tehnologija ovog kotla i njegov moderan privlačan dizajn bez oštrih ivica, Condens 2300 W čine privlačnim u svakom domu. Posebna ppažnja posvećena je dobro prostudiranoj konstrukciji kotla i njegovoj prvoklasnoj izradi. Osim jednostavnog instaliranja, kotao Condens 2300 W odlikuje se i kvalitetnom zvučnom izolacijom. Modulacioni gorionik kotla automatski se prilagođava trenutnoj potražnji za toplotnom energijom grejanja, unutar područja 10% do 100% od maksimalnog toplotnog učinka. Time se povećava energetska efikasnost ovog kotla, čak kada se ne zahteva maksimalni toplotni učinak grejanja. Rezultat toga je visoki nivo energetske učinkovitosti do 94% koji je dodeljen ovom gasom kotlu.

Modulacioni gorionik unutar kotla Bosch Condens 2300 W automatski se prilagođava Vašem trenutnom zahtevu za toplotom, u opsegu snage od 10% do 100% i na taj način omogućava fino podešavanje snage i povećava uštedu energije. Rezultat toga je visoki nivo energetske efikasnosti  ovog kotla do 94%. Condens 2300 W ima povećan sekundarni izmenjivač toplote snage 30kW. To mu omogućava pripremu tople vode po protočnom principu za dva kupatila istovremeno. Sa ovakvim uređajem ćete biti sigurni da je u Vašem domu uvek toplo, a da istovremeno uvek imate dovoljno tople vode na raspolaganju. Moderan Bosch DNA dizajn bez oštrih ivica savršeno se uklopa u svaki dom. Male dimenzije čine ga praktično idealnim pri uštedi prostora. Vrlo lako ćete pronaći savršeno mesto za ovaj novi gasni kondenzacioni kotao u svom domu, bilo da je u pitanju kuhinja, kupatilo ili mesto u ormaru.

Uz pomoć nove unapređene konstrukcije kao i specijalne akustične izolacije ovaj uređaj je izuzetno tih u radu. Nivo zvučne buke je tek 44 dB(A) što ga čini idealnim rešenjem za ugradnju u manje prostore. Condens 2300 W je uređaj koji će učiniti Vaš dom toplim, a da i ne primetite da je uključen. Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu, servisiranje ovog kondenzacionog gasnog kotla može se obaviti brzo i lako. Bočne stranice se mogu brzo skinuti, pružajući tako pregled na unutrašnje komponente i čineći ih dostupnim prilikom održavanja i eventualnog servisa.

Garancija

Kupovinom vaučera po ceni 7.700 rsd + pdv kod ovlašćenog Bosch servisera, ostvarujete pravo na produženu garanciju u trajanju od ukupno 5 godina (2 godine standarna garancija + 3 godine produžena garancija). Produžena garancija važi isključivo za Bosch zidne gasne kondenzacione kotlove nominalne snage ispod 50 kW.

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

300x400x710mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

36kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

24kW

Grejna površina

160-200m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela