Kotlovi na gas Condens 1200W 24 kW Bosch

104.990 RSD

Kotlovi na gas Bosch

Opis

Kotlovi na gas Condens 1200W 24 kW Bosch idealani su modernizaciju postojećih instalacija grejanja. Zahvaljujući maksimalnoj dužini njegove dimovodne cevi, ovaj se kotao bez problema može instalirati i u zahtevnim prostorima. Čak se vrlo duga sekcija dimovodne cevi može izvesti bez poteškoća, čime se olakšava i ubrzava nesmetana zamena postojećeg kotla. Kompaktne dimenzije ovog kotla od 285 x 665 x 395 mm znače da ovaj novi gasni kondenzacioni kotao zauzima minimalno prostora i da se može brzo instalirati gotovo na svim mestima – čak i u stambenom prostoru.

Brzo i jednostavno održavanje

Kotlovi na gas Condens 1200W 24 kW Bosch odlikuju se posebno jednostavnim održavanjem. Rukovanje kotlom izuzetno je jednostavno i prihvatljivo za njegovog korisnika.

Bosch Condens 1200W: Efikasnost i udobnost za vaš dom

Bosch Condens 1200W je vrhunski gasni kondenzacioni kotao koji nudi kombinaciju izuzetne efikasnosti, pouzdanosti i udobnosti za grejanje vašeg doma. Ovaj kotao predstavlja optimalno rešenje za efikasno i ekonomično grejanje, pružajući vam kontrolu nad temperaturom i udobnost koju zaslužujete.

Jedna od glavnih prednosti Bosch Condens 1200W je njegova visoka energetska efikasnost. Zahvaljujući kondenzacionoj tehnologiji, ovaj kotao iskorišćava toplotnu energiju koja se obično gubi kod konvencionalnih sistema grejanja. Iskoristivost goriva je optimizovana, što rezultira manjom potrošnjom i smanjenim troškovima energije, čime se čuva i vaš novčanik i životna sredina.

Bosch Condens 1200W je opremljen inteligentnim regulatorom temperature koji omogućava precizno podešavanje željene temperature u vašem domu. Ova funkcija pruža konstantnu udobnost, bez oscilacija temperature, uz istovremeno smanjenje potrošnje energije. Možete se opustiti i uživati u optimalnoj temperaturi, bez brige o gubitku toplote ili pregrejavanju.

Kotao takođe ima veliki kapacitet za grejanje vode, čime se zadovoljavaju sve potrebe domaćinstva. Bez obzira da li vam je potrebna topla voda za kupanje, pranje veša ili pranje posuđa, Bosch Condens 1200W obezbeđuje konstantno snabdevanje toplom vodom visoke kvalitete. Uživaćete u neprekidnom protoku tople vode, bez potrebe za čekanjem ili brige o njenoj raspoloživosti.

Sigurnost je takođe od velike važnosti kod Bosch Condens 1200W. Ovaj kotao je opremljen brojnim sigurnosnim mehanizmima kako bi zaštitio vas i vaš dom. Sistemi za automatsko gašenje u slučaju nestanka gasa ili previsokog pritiska pružaju vam mir i sigurnost, dok se integrisani detektori curenja gasa brinu o bezbednosti vašeg doma.

Bosch Condens 1200W je takođe poznat po svom kompaktnom dizajnu koji omogućava jednostavnu ugradnju i fleksibilnost prilikom postavljanja. Zahvaljujući svojoj ergonomskoj konstrukciji, ovaj kotao se lako integriše u različite prostorije i neće narušiti estetiku vašeg doma.

Ukratko, Bosch Condens 1200W

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

285x665x395mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

28,5kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

24kW

Grejna površina

160-200m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela