Kotlovi na čvrsto 36-42 kW Solid Therm

206.492 RSD

Kotlovi na čvrsto

Opis

Kotlovi na čvrsto 36-42 kW Solid Therm su člankasti kotlovi za sagorevanje čvrstog goriva koji sadrži tri horizontalne promaje dimnih gasova. Dizajnirani su za toplovodne sisteme grejanja i ne mogu se koristiti u svrhu sanitarnog snabdevanja vodom.

Zahvaljujući konstrukciji od livenog gvožđa i fleksibilnoj tehnologiji livenja, Kotlovi na čvrsto 36-42 kW Solid Therm su izuzetno otporni na koroziju koja može nastati prvenstveno zbog niskih temperatura povratne vode, dimnog gasa ali i zbog opterećenja visokim sadržajem vode.

Svojom jedinstvenom tropromajnom konstrukcijom, Solid Therm kotao će obezbediti veću efikasnost od ostalih sličnih proizvoda na tržištu. Koristi različite vrste čvrstog goriva, pa učinak kotla varira između navedenog maksimuma i minimuma.

Obim isporuke obuhvata paket sa kotlom, paket sa priborom koji sadrži limenu oplatu, izolaciju, termostatski regulator, amortizer primarnog vazduha, četku za čišćenje, strugač pepela i žarač za gorivo.

Broj članaka od kojih je sastavljen kotao je od 3 do 8, toplotnog učinka od 17 do 48 KW. Može se povezati i na otvoreni i na zatvoreni sistem centralnog grejanja.

Ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati.  Ostali kotlovi na čvrsto.