Kotlovi na čvrsto 31-36 kW Solid Therm

192.033 RSD

Kotlovi na čvrsto

Opis

Kotlovi na čvrsto 31-36 kW Solid Therm su člankasti kotlovi za sagorevanje čvrstog goriva koji sadrži tri horizontalne promaje dimnih gasova. Dizajnirani su za toplovodne sisteme grejanja i ne mogu se koristiti u svrhu sanitarnog snabdevanja vodom.

Zahvaljujući konstrukciji od livenog gvožđa i fleksibilnoj tehnologiji livenja, Kotlovi na čvrsto 31-36 kW Solid Therm su izuzetno otporni na koroziju koja može nastati prvenstveno zbog niskih temperatura povratne vode, dimnog gasa ali i zbog opterećenja visokim sadržajem vode.

Svojom jedinstvenom tropromajnom konstrukcijom, Solid Therm kotao će obezbediti veću efikasnost od ostalih sličnih proizvoda na tržištu. Koristi različite vrste čvrstog goriva, pa učinak kotla varira između navedenog maksimuma i minimuma.

Obim isporuke obuhvata paket sa kotlom, paket sa priborom koji sadrži limenu oplatu, izolaciju, termostatski regulator, amortizer primarnog vazduha, četku za čišćenje, strugač pepela i žarač za gorivo.

Broj članaka od kojih je sastavljen kotao je od 3 do 8, toplotnog učinka od 17 do 48 KW. Može se povezati i na otvoreni i na zatvoreni sistem centralnog grejanja.

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

680x520x1070mm

Tip kotla

Liveni

Tip ložišta

Ravno

Masa kotla

325kg

Tip goriva

Drva, Ugalj

Nominalna snaga

36kW

Grejna površina

200-240m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Količina vode

44,8l

Prečnik dimovoda

Ø160

Priključak na vodu

6/4"

Stepen iskorišćenosti

>60%

Boja

Crvena