Klima uređaji Forest MDV, 24000 BTU

75.990 RSD

Klima uređaji MDV

Šifra proizvoda: 009ACOF24MDV Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Klima uređaji Forest MDV, 24000 BTU predstavljaju vrhunac inovacija u domenu opreme za grejanje i hlađenje. Sa beskompromisnom kombinacijom efikasnosti, pouzdanosti i elegantnog dizajna, ovi klima uređaji postavljaju nove standarde u industriji.

Kada je reč o klasičnim on/off klima uređajima, MDV Forest serija se izdvaja svojom neuporedivom performansom. Sa naprednim tehnološkim rešenjima, ovi uređaji pružaju brzo i efikasno hlađenje prostora, čineći ih idealnim izborom kako za domaćinstva, tako i za poslovne prostore.

Jedna od ključnih karakteristika MDV Forest klime je inovativna tehnologija koja omogućava preciznu kontrolu temperature i vlažnosti vazduha. Korisnici imaju mogućnost prilagođavanja postavki prema svojim individualnim potrebama, čime se obezbeđuje optimalna udobnost u svim uslovima.

Dizajnirani sa fokusom na energetsku efikasnost, MDV Forest klima uređaji su ekološki osvešćeni proizvodi koji minimiziraju negativan uticaj na životnu sredinu. Ova serija uređaja pruža visok stepen energetske efikasnosti, što rezultira smanjenim troškovima električne energije tokom njihovog korišćenja.

Klima uređaji Forest MDV, 24000 BTU takođe se ističu po svom sofisticiranom dizajnu koji se lako uklapa u različite enterijere. Sa elegantnim linijama i modernim detaljima, ovi uređaji ne samo da pružaju vrhunsku funkcionalnost, već i doprinose estetskom doživljaju prostora.

Ukratko, MDV Forest klima uređaji su sinonim za vrhunsku kvalitetu, efikasnost i stil. Bez obzira da li se radi o hlađenju doma ili radnog prostora, ova serija klima uređaja pruža neuporedivu udobnost uz minimalan uticaj na okolinu.

Kompletan asortiman klima uređaja možete pogledati na sledećem linku.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Tip klime

Single split

Tip montaže

Zidni

Vrsta klime

On/off

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

702x363x845mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

327x220x1040mm

BTU jedinica

24000

Kapacitet grejanja

7,3kW

Kapacitet hlađenja

7,0kW

COP

3,21

EER

2,81

Opseg rada (grejanje)

Od -7 do 24°C

Opseg rada (hlađenje)

Od 18 do 43°C

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R410A

Struja

Monofazna

Energetska klasa

A/A

Fabrički kod

MDSAF-24HRN1/MDOAF-24HN1