Inverter klima uređaji Forest MSAFBU-09HRDN8-QRDOGW Midea, 9000 BTU

47.766 RSD

Klima uređaji Midea

Midea

Šifra proizvoda: 009ACIF09MID Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Inverter klima uređaji Forest MSAFBU-09HRDN8-QRDOGW Midea, 9000 BTU predstavljaju vrhunsku opremu za grejanje i hlađenje koja udružuje sofisticiranu tehnologiju i energetsku efikasnost. Jedan od naprednih modela koji se ističe u ovoj kategoriji je Midea Forest. Kao globalni lider u proizvodnji klima uređaja, Midea je poznata po svojim visokokvalitetnim proizvodima koji kombinuju efikasnost, udobnost i ekonomičnost.

Midea Forest inverter klime koriste naprednu tehnologiju inverter kompresora koji omogućava kontinuirano prilagođavanje brzine kompresora u skladu sa stvarnim potrebama prostora za klimatizaciju. Ova tehnologija rezultira preciznijim održavanjem željene temperature, stabilnijim radom sistema i značajnom uštedom električne energije. Ovi klima uređaji nude optimalno održavanje željene temperature u prostoru, a istovremeno smanjuju potrošnju električne energije, čineći ih ekološki odgovornim izborom.

Jedna od ključnih prednosti Midea Forest inverter klime je njihova visoka energetska efikasnost. Zahvaljujući inverter tehnologiji, ovi klima uređaji mogu postići visok koeficijent energetske efikasnosti (SEER) i sezonski koeficijent energetske učinkovitosti (SCOP), što rezultira manjim računima za struju i smanjenim uticajem na životnu sredinu.

Forest modeli takođe se ističu po svojoj tihoj i stabilnoj operaciji. Napredne tehnologije za smanjenje buke i vibracija omogućavaju mirno okruženje u prostoru bez nepotrebnih smetnji, što doprinosi većem komforu korisnika.

Midea Forest inverter klime su takođe opremljene pametnim funkcijama kao što su Wi-Fi kontrola, programabilni tajmeri, automatsko čišćenje i detekcija kvaliteta vazduha. Ove funkcije omogućavaju korisnicima da imaju potpunu kontrolu nad klimatizacijom prostora i da uživaju u čistom i svežem vazduhu bez obzira na spoljne uslove.

Uz sve navedene karakteristike, inverter klima uređaji Forest MSAFBU-09HRDN8-QRDOGW Midea, 9000 BTU predstavljaju savršen spoj efikasnosti, udobnosti i tehnološke naprednosti. Kao pouzdan proizvođač, Midea je postavila visoke standarde u industriji klima uređaja, a Forest modeli su izbor koji zadovoljava sve potrebe korisnika koji traže vrhunski kvalitet i performanse u klimatizaciji prostora.

Kompletan asortiman klima uređaja možete pogledati na sledećem linku.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Tip klime

Single split

Tip montaže

Zidni

Vrsta klime

Inverter

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

270x720x495mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

194x805x285mm

BTU jedinica

9000

Kapacitet grejanja

733W

Kapacitet hlađenja

732W

COP

4,00

EER

6,30

Opseg rada (grejanje)

Od -15 do 30°C

Opseg rada (hlađenje)

Od -15 do 50°C

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R32

Struja

Monofazna

Energetska klasa

A+ / A++